Att byta vykort

Madde, som har en av Sveriges finaste inspirationsbloggar, har blivit intervjuad i VK om sitt vackra hem i Västerbotten där matsalen är hennes konstateljé. Jag har en liknande setup här hemma, fast i miniatyr. Hela lilla ettan är min ateljé – allt som oftast i ett kreativit kaos. I intervjun nämnde Madde mitt vykortsbyte vilket känns kul. Till och med webbadressen fick vara med i tidningen, www.ihanna.nu, det är ganska ovanligt. Det är ju alltid trevligt att få lite publicitet, även i det lilla.

Omnämnd i VK

Vykortsbytet pågår just nu och det upptar en hel del av min tid och tankeverksamhet även om jag själv inte börjat skapa mina vykort ännu… Det är tredje året jag arrangerar vykortsbytet och i år känns det extra spännande varje gång någon anmäler sig – eftersom jag provar att ta betalt av deltagarna. Det tar en hiskelig tid att kopiera adresser, lägga in e-postadresser i registret och svara på frågor.

Vykortsbytet går ut på att man skapar 10 vykort i valfritt material och sedan får 10 vykort tillbaka i brevlådan. Jag har en hel samling med fina kort och jag blir glad varje gång jag bläddrar igenom dem och tittar på alla kreativa uttryck.

Vill du också byta vykort med världen? Kolla här.

3 Replies to “Att byta vykort”

  1. Mina vykort ligger klara för att postas, det var så kul att göra och nu blir det spännande att få…

Comments are closed.