Om iHanna

Jag är feminist och intresserad av kultur och kreativitet i alla dess former. Jag har mycket att säga, och därför försöker jag formulera mina tankar och dela med mig av dem här – och annorstädes.

Jag hoppas alltid att mina texter (och bilder, vare sig det är fotografier eller konstverk) ska påverka, inspirera och väcka tankar till liv.

Tankar leder vidare till funderingar, funderingar kan föda nya, spännande idéer. Idéer kan förändra världen – förhoppningsvis till det bättre. Det är den vägen vi ska gå, tycker jag.

iHanna
Min filosofi: Kan jag så kan du, kan du så kan jag!

10 fakta om Hanna

 1. Hanna anser att alla människor har en inneboende kreativitet.
 2. Hanna håller själv på med diverse skapande hela tiden.
  Det må handla om pyssel, handarbete, skrivande, fotografi, collage, måleri eller personlig utveckling, något är det alltid…
 3. Hanna mediterar dagligen
 4. Hanna blev inbjuden av SI att twittra en vecka 2012 på kontot @Sweden
 5. Hanna är utbildad journalist
 6. Hanna startade och drev i flera år Sveriges första boksajt, Bokkanalen, med recensioner, artiklar och forum
 7. Hon har arbetat som datalärare, webbdesigner och redaktör
 8. Hanna är med i styrelsen för Broderiakademin, gör föreningens medlemstidning, och var redaktör för jubileumsboken Berättande broderier, 2013
 9. Hanna har bloggat kontinuerligt sedan 2004. Ett år av blogginlägg finns som självutgiven bok, A Creative Year
 10. Hanna kallar sig iHanna på nätet, och finns bland annat på Instagram, Twitter och Facebook

Om Text i Hanna

På denna blogg skriver jag betraktelser om litteratur, kultur och kreativitetens kraft. Det är ämnen som ligger mig varmt om hjärtat. Det kan även handla om tacksamhet, broderi, smärta, eller vardagsfunderingar i allmänhet.

Jag har skapat den här virtuella platsen eftersom jag har ett behov av att skriva, och ibland vill jag dela med mig av det jag skriver. Jag hoppas du ska trivas här. Vill du dela någon av dina tankar kring det jag skriver om är du varmt välkommen att lämna en kommentar. Det uppskattas alltid.

Mer om bloggandet

Jag har en ännu mer aktiv blogg på engelska, som heter iHanna’s Blog, där delar jag med mig av min visuella dagbok, projekt och kreativa idéer varje vecka. Eftersom jag inte skriver så ofta här kan du få ett mejl med nästa inlägg om du vill. Fyll i din e-postadress här:

Skriv i din epostadress:

Tjänst från FeedBurner