Workshops

Jag har i flera år skapat workshops och onlinekurser på engelska. Jag har gjort workshops till två omgångar av 21 Secrets och videoavsnitt i kurserna Hack the Colorwheel samt A Journey Within – A Year of Handmade Art Journals, alla fyra handlar om blandtekniker på papper eller i visuella dagböcker.

Jag har gjort en liten kortkurs om att brodera fritt, och den finns nu tillgänglig att köpa nedan, för dig som vill komma igång och få inspiration till att brodera hjärtan!

Brodera hjärtan - Broderikurs online med iHanna

Om miniworkshopen: Brodera hjärtan

  • Kursen passar dig som är nybörjare samt alla som broderat ett tag men vill ha lite ny inspiration inför våren
  • Kursen består av fyra videos där Hanna Andersson berättar om (på engelska) och demonstrerar fritt broderi och olika sätt att brodera små kort, så kallade ATC (artist trading cards).
  • Alla deltagare får tillskickat via e-post ett PDF-dokument med skrivna instruktioner, baksidesmallar samt bilder av alla de ATC jag gjort till kursen. Detta dokument kan du skriva ut eller spara på datorn. Det finns tillgängligt både på svenska eller engelska.
  • Du får en introduktion till vad ATC är för något, materialkunskap, hur du kommer igång och börjar, samt hur du avslutar ditt arbete så att det blir något färdigt.
  • Vi provar på pärlbroderi, att måla på tyg, att sy fria stygn, att leka med uttryck samt hur du kan använda och förvara dina broderade, små, kort när du fått ihop en hel samling.
  • Kursen kostar 125 kronor och du betalar säkert med ett PayPal-saldo, kreditkort eller bankkonto. Du kan läsa mer om betalningssätt här.
  • När du betalat kommer du att få det digitala materialet skickat till din e-post inom ett par dagar. När du fått pdf:en kan du börja när du vill. Du kan då titta och ta till dig materialet hur ofta du vill, och hämta ny inspiration.


Välj vilket språk du vill ha PDF-dokumentet iTjuvkika på workshopen Brodera hjärtan här

Tänk på att: Du får behålla PDF-dokumenten med länkar till videoinnehållet, men kan inte ladda ner själva videorna. Eftersom materialet är digitalt kan du inte få tillbaka dina pengar om du ångrar dig, men hör självklart av dig till mig om du har kommentarer eller frågor så löser vi det tillsammans. Kursinköpet är personligt, och du får under inga omständigheter dela med dig av PDF:en, länkar eller information du får i kursen med andra, förutom med dina egna barn eller barnbarn, om de vill titta och brodera tillsammans med dig i din dator/surfplatta. Du får inte skicka vidare, kopiera eller dela innehållet i kursen med andra.